Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Μαίρη Αλεξοπούλου: Η τραγουδίστρια και μετάπειτα μοναχή Θεονύμφη ετάφη, δίπλα στην κόρη της

Στο Ιερό Ησυχαστήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κορωπί

Σήμερα, στις 11 το πρωί, στο Ιερό Ησυχαστήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κορωπί τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και ακολούθως η ταφή του σκηνώματος της γερόντισσας Θεονύμφης Αλεξοπούλου.

Εκεί είχε φροντίσει η μακαριστή γερόντισσα να μεταφέρει προ ετών τη σορό της πολυαγαπημένης της κόρης Κωνσταντίνας, η οποία σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Στην απόφαση αυτή, που αποτέλεσε και μια από τις τελευταίες επιθυμίες της γερόντισσας, προχώρησε με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μεσογαίας, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Tη 13 Μαΐου ε.ε. εκοιμήθη εν κυρίω, κατόπιν πολυετών προβλημάτων υγείας, η γερόντισσα Θεονύμφη (Αλεξοπούλου), Κτιτόρισσα και πρώτη Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορωπίου. Η μακαριστή Γερόντισσα Θεονύμφη, κατά κόσμον Μαρία Αναστ. Αλεξοπούλου, γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 1940. Από μικρή ηλικία επέδειξε ιδιαίτερη κλίση στις τέχνες και ιδιαίτερα στη μουσική. Εξ αυτού αναδείχθηκε μια εκ διαπρεπεστέρων τραγουδιστριών κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70».

Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας αναφέρεται και το τραγικό δυστύχημα της κόρης της, που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή μια για πάντα: «Το 1984, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της, Κωνσταντίνας, εγκατέλειψε την κοσμική ζωή και αποφάσισε να γίνει μοναχή, μετατρέποντας την εξοχική της κατοικία στην περιοχή των Λαμπρικών Κορωπίου σε χώρο ασκήσεως και προσευχής.

Την εποχή που μεσουρανούσε
στο ελληνικό τραγούδι

Το 1990 εκάρη ρασοφόρα μοναχή στους κόλπους των Παλαιοημερολογιτών και έλαβε το όνομα Θεονύμφη, ενώ το 1993 έλαβε το Μέγα και Αγγελικό Σχήμα. Το 1996 η ίδια μεν υπετάγη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, επί δε της οικίας της, διά του υπ. αριθμ. 152 Προεδρικού Διατάγματος – ΦΕΚ 113/10-6-1996, συστήθηκε επισήμως το Ιερό Ησυχαστήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορωπίου. Στις 6 Αυγούστου 1996 ενθρονίστηκε ως πρώτη Καθηγουμένη από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Αγαθόνικο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα