Επιβεβαίωσε το «αντίο» από το «Πρωινό» η Μαρία Κορινθίου

Η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη

Τέλος η Κορινθίου από το «Πρωινό»! Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Κορινθίου και το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα τη νέα σεζόν.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τη συνάντησε σε εκδήλωση και εκείνη πρώτη φορά επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή, τονίζοντας ωστόσο πως η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη.

Οπως είπε, «Μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο, αλλά επειδή εγώ θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα, βλέποντας και κάνοντας. Προτεραιότητα έχει το κανάλι μου. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου είναι αυτό που είμαι, το ότι είμαι ηθοποιός… Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δεν είναι ότι δεν θέλω ούτε ότι θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.