Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γονίδης-Χολίδης στο Frangelico

Το νυχτερινό κέντρο Frangelico, γνωστό για την αρτιότητα των σχημάτων που φιλοξενεί, θα κάνει αισθητή την παρουσία του και αυτόν τον χειμώνα και θα είναι και πάλι η επικρατέστερη επιλογή στις προτιμήσεις των Αθηναίων…

Το νυχτερινό κέντρο Frangelico, γνωστό για την αρτιότητα των σχημάτων που φιλοξενεί, θα κάνει αισθητή την παρουσία του και αυτόν τον χειμώνα και θα είναι και πάλι η επικρατέστερη επιλογή στις προτιμήσεις των Αθηναίων. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης θα είναι το δίδυμο, το οποίο θα μας δείξει από το Frangelico τι σημαίνει αληθινή διασκέδαση. Όλα τα βλέμματα, λοιπόν, θα είναι στραμμένα στην πίστα της παραλιακής, η οποία θα εξελιχθεί σε ναό της διασκέδασης για την χειμερινή σεζόν.

Γονίδης Χολίδης ξεκίνησαν πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου, τις εμφανίσεις τους στο Frangelico και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά, ενώ όλοι προσδοκούν ανάλογη συνέχεια. Οι δύο τραγουδιστές είναι βέβαιο ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο την φετινή χρονιά και αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του μαγαζιού και από την πρεμιέρα του σχήματος, η οποία και άφησε ενθουσιασμένους, όλους όσους κατέκλυσαν το Frangelico.

Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης θα είναι οι πάροχοι άφθονης διασκέδασης, η οποία θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το Frangelico θα γίνει σημείο συνάντησης και το απόλυτο στέκι για τους φαν των μπουζουκιών. Οι δύο καθαρές λαϊκές φωνές έχουν μεγάλες επιτυχίες και έχουν αποδείξει την αξία τους στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, Ο Σταμάτης Γονίδης εκφράζει το καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι της παλιάς κοπής τραγουδιστών, ενώ ο Χρήστος Χολίδης είναι εκπρόσωπος του σύγχρονου ρεπερτορίου. Σε αυτό το σχήμα, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του πρώτου συνδέεται με την φρεσκάδα, τον αυθορμητισμό και την νιότη του δεύτερου και όλα αυτά παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο πάνω στην πίστα.

Γονίδης Χολίδης θα έχουν δίπλα τους και την πανέμορφη Ειρήνη Παπαδοπούλου, μια νέα τραγουδίστρια, φρέσκια στον χώρο, η οποία αναδύθηκε από το X factor και ξεχώρισε την περσινή χρονιά μέσα από την συνεργασία της με τον Πάνο Κιάμο στο Club 22. Στο σχήμα συμμετέχουν και άλλοι νέοι τραγουδιστές, ανάμεσα τους και η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία, στα πρώτα της μουσικά βήματα, ενώ το νυχτερινό κέντρο θα είναι ανοιχτό 3 μέρες την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στο Frangelico θα τραγουδήσει για δεύτερη συνεχή σεζόν ο Χρήστος Χολίδης, καθώς, βρέθηκε στον ίδιο χώρο και το καλοκαίρι, σε ένα κεφάτο νεανικό σχήμα με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελένη Χατζίδου. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποθεώθηκε από τους θαμώνες και η επιτυχία του οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασία του. Αντιθέτως, αυτός που έχει λείψει από την ενεργό δράση και τις νυχτερινές εμφανίσεις είναι ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς η συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου την περσινή περίοδο στην «Ιερά Οδό», κράτησε μόλις μια εβδομάδα και έτσι περιμένουν πως και πως οι θαυμαστές του να τον απολαύσουν σε μια ολοκληρωμένη σεζόν.

Το κέντρο της λεωφόρου Ποσειδώνος 35 αρέσκεται στο να εντάσσει στο δυναμικό του νέους τραγουδιστές και ανερχόμενα αστέρια της μουσικής σκηνής, καθώς και όλους αυτούς που εκπροσωπούν την σύγχρονη γενιά τραγουδιστών. Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φιλοξενήσει βαριά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως γίνεται φέτος με τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και την περσινή σεζόν, όταν και προχώρησε σε συμφωνία με τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος είχε δίπλα του τον Ανδρέα Στάμο. Από την συγκεκριμένη πίστα, έχουν πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων για αρκετά χρόνια οι  Μενιδιάτης Γιαννίας, οι οποίοι θα είναι το φετινό δίδυμο στο Vox.

Για πληροφορίες όπως τιμή φιάλης και τηλέφωνο κρατήσεων επισκεφθείτε την σελίδα Frangelico

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...