Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

«Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Είχε προσπαθήσει να με βρει και να με βοηθήσει τότε που δεχόμουν την επίθεση ως πρόεδρος της βουλής»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

«Ο Διαμαντής είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, υπέροχος άνθρωπος και είναι ένας άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί την πλεύση ελευθερίας και ευθύνεται για πάρα πολλά πράγματα θετικά της πολιτικής μου πορείας και της διαδρομής μου.

Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Είχε προσπαθήσει να με βρει και να με βοηθήσει τότε που δεχόμουν την επίθεση ως πρόεδρος της βουλής. Δεν είχαμε γνωριστεί, εγώ δεν είχα δει καν το e-mail που μου έστειλε και τελικά γνωριστήκαμε πολύ καιρό μετά σε μια θεατρική παράσταση».

Όσο για το αν θέλει να κάνει παιδιά δήλωσε: «Δεν απέκλεισα ποτέ το να έχω δικά μου παιδιά, δεν είναι κάτι που το επιδίωξα με ένταση αλλά δεν είναι και κάτι που το απέρριψα ή το απέκλεισα και ούτε και το αποκλείω. Θα δούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...