Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

«Παγιδευμένοι» spoiler: Άγρια δολοφονημένος ο Σταύρος – Δείτε απόσπασμα

Συνταρακτικές εξελίξεις

Η σειρά «Παγιδευμένοι» έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για τουρκική σειρά που μεταφέρθηκε στα ελληνικά δεδομένα. Σύμφωνα με το τουρκικό σενάριο ο ηθοποιός που υποδύεται τον εισαγγελέα Μαυρίδη θα δολοφονηθεί. Ο Σταύρος θα αγνοείται για μέρες και θα βρεθεί το πτώμα του με την παλάμη του κομμένη.


Την ώρα που οι αρχές φτάνουν στο σημείο που βρίσκεται το πτώμα του εισαγγελέα, ένας κοσμηματοπώλης ξεκινά την ημέρα του κι ανοίγει το μαγαζί του. Το θέαμα που θα αντικρύσει στην βιτρίνα του θα είναι αποκρουστικό.

Σε μια από τις βάσεις των κοσμημάτων βρίσκεται η παλάμη του εισαγγελέα και πάνω της είναι καρφωμένο με μια πένα ένα σημείωμα που γράφει: «Όλους τους αγαπημένους σας έναν προς έναν», υπονοώντας ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών από το κύκλωμα που προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Αν οι Έλληνες σεναριογράφοι ακολουθήσουν κατά γράμμα το ξένο σενάριο ή το προσαρμόσουν στα δικά τους δεδομένα αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο θεωρούμε πως η δολοφονία του Σταύρου θα δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία