Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σκουρλέτης – Λιάντου: Μίλησαν πρώτη φορά για την σχέση τους!

«Το τέλος της ημέρας μας έβρισκε αγκαλιά»

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης επιβεβαίωσαν την σχέσης τους μετά τις διακοπές του Πάσχα. Με αφορμή την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την πετυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO».

Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση τους αλλά και για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την «Γη της Ελιάς».

Μαζί πήρατε την απόφαση να αποχωρήσετε από τη «Γη της Ελιάς»;

Α.Λ.: Όχι, δεν την πήραμε μαζί, αλλά οι λόγοι ήτα παρόμοιοι. Προσωπικά, ήθελα να γυρίσω στη βάση μου και να δουλέψω σε νέα πράγματα, τα οποία θα με εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

Α.Σ.: Κάναμε παρόμοιες σκέψεις.

Απ’ ότι καταλαβαίνω, εσείς θελήσατε να φύγετε από τη σειρά, σωστά;

Α.Λ.: Δεχθήκαμε πρόταση για την τρίτη σεζόν και, επιπλέον, η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απλώς, επειδή τα γυρίσματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, ήθελα μετά από δύο χρόνια να επιστρέψω στο σπίτι μου, το πηγαινέλα είναι αρκετά κουραστικό. Υπάρχουν επίσης και κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Α.Σ.: Δεν ήταν κάτι που ήρθε απότομα, ούτε έγινε κάποια ξαφνική ανακοίνωση. Συζητήθηκε το θέμα. Υπήρξαν μεγάλη κατανόηση και τέλεια συνεννόηση από όλες τις πλευρές. Ως ηθοποιοί, θέλουμε να παίζουμε και στο θέατρο, κι αυτό είναι εφικτό αν ζούμε στην Αθήνα.

Α.Λ.: Πράγματι, αυτό είναι πολύ βασικό. Όταν λείπεις Δευτέρα με Παρασκευή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις θέατρο.

Μέσα από αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο που έκλεισε, άνοιξε ο προσωπικός σας, ως ζευγαριού. Πώς ήρθατε κοντά;

Α.Λ.: Πολύ φυσικά. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ήρθαμε κοντά. Έτσι εξελίχθηκε αυτό που έχουμε.

Α.Σ.: Συνέβη. Κάποια πράγματα είναι απλώς για να γίνουν.

Τι σας έκανε να νιώσετε σίγουροι, ώστε να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας, να γίνει Instagram official, μετά από αρκετή φημολογία;

Α.Λ.: Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή.

Δεν είναι αναπόφευκτη ωστόσο αυτή η προσοχή;

Α.Λ.: Υπάρχει γενικά ένα τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή των άλλων που εγώ δεν καταλαβαίνω. Αλλά είναι όντως αναπόφευκτο.

Α.Σ.: Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει τη σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς. Απλά, φυσικά και όμορφα.

Α.Λ.: Κυκλοφορούμε στον δρόμο όπως κάθε άλλο ζευγάρι, που δεν έχει παίξει στη «Γη της Ελιάς». Μπορεί καμιά φορά να μας δείξουν ή να μας μιλήσουν, αλλά μέχρι εκεί.

Τι σας έφερε κοντά;

Α.Λ.: Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματισμό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Α.Σ.: Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Για αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Και εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν ήμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου.

Ποιο είναι το αγχολυτικό σας;

Α.Σ.: Για μένα είναι η Αφροδίτη.

Α.Λ.: Είμαστε ο ένας για τον άλλον. Τα συζητάμε όλα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Πού ταιριάζετε πολύ;

Α.Σ.: Στο χιούμορ, στο πως ζούμε την καθημερινότητά μας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.

Α.Λ.: Γενικά, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ, για παράδειγμα είμαι πολύ αγχώδης κι ο Αλέξανδρος λιγότερο, οπότε με ηρεμεί.

Α.Σ.: Μπορεί να ακούγετε τετριμμένο, αλλά το σημαντικό ήταν ότι το τέλος της ημέρας μας, μας έβρισκε μαζί, ακόμα κι αν ήμαστε αγκαλιά στον καναπέ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα