Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές. Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο δύσκολο και αν σας είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους. Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει από το να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά, συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή σας, για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα. Προτού αρχίσετε την επίθεση, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα. Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...