Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε»

«Για να τα βγάλω πέρα έχω δουλέψει σε οικοδομή, ως γκαρσόνι, μοίραζα φυλλάδια, έχω κάνει ντελίβερι»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σύζυγό του, στις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει κατά καιρούς για να επιβιώσει αλλά και στη νέα θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει στο Άλσος.

«Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνεια που συνεργάζομαι με τους καλύτερους ηθοποιούς στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα είναι αυστηρή, δεν θέλει να παραποιούνται τα κείμενά της, αλλά εγώ προσθέτω τα δικά μου και δημιουργώ πολλά προβλήματα. Στο θέατρο “Άλσος” θα δείτε μια καινούργια παράσταση με πολύ αυτοσαρκασμό» ανέφερε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην αρχή της συνέντευξης για την νέα παράσταση που συμμετέχει.

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει: «Για να τα βγάλω πέρα έχω δουλέψει σε οικοδομή, ως γκαρσόνι, μοίραζα φυλλάδια, έχω κάνει ντελίβερι. Έχω δουλέψει και ως βοηθός οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Έχω περάσει από δοκιμαστικά για εκπομπές, αλλά έχω απορριφθεί».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στην σύζυγό του: «Είμαστε 23 χρόνια μαζί. Η γυναίκα μου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που την έχω στη ζωή μου. Έχουμε περάσει κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και το προσπαθήσαμε».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα