Γιόρτασαν την 25η επέτειο γάμου: «Είμαι περήφανη για το πώς ταξιδέψαμε μέχρι σήμερα στη ζωή»

Χρόνια πολλά!

Την 25η επέτειο γάμου της γιόρτασε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον σύζυγό της. Δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες του γάμου τους και έγραψε δυο τρυφερά λόγια.

«Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, ο Rande και εγώ παντρευτήκαμε στο Ocean Club στις Μπαχάμες. Ήταν ένας τέλειος γάμος που τραβήχτηκε από το @arthurelgort. Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο περιτριγυρισμένοι από οικογένεια και φίλους γιορτάζοντας την αγάπη μας ο ένας για τον άλλον. Θα το έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο», έγραψε η Σίντι Κρόφορντ.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ το “εμείς” που τα καταφέραμε 25 χρόνια. Έχουμε ευλογηθεί με τόσους πολλούς τρόπους, ειδικά τα δύο παιδιά μας @presleygerber και @kaiagerber. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμα και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις.

Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε ταξιδέψει μαζί στη ζωή – κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο για δύναμη και άνεση. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος και ροκ και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα. Χαρούμενη Επέτειο!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.