Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Σοφία Καρβέλα: «Είμαι τελείως αντάλαντη ηθοποιός»

«Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα»

Η Σοφία Καρβέλα, λόγω της παρουσίας της νέας συλλογής της με μαγιό, διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε γνωστό club restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τα τηλεοπτικά συνεργία των εκπομπών βρίσκονταν στην λαμπερή διοργάνωση μόδας. Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που έσπευσαν να την στηρίξουν και φυσικά δεν έλειπαν οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας.

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε στις κάμερες για το νέο της ξεκίνημα: «Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι beach girl είμαι city girl. Μόνο με μόδα ασχολούμαι! Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως; Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη.

Διαβάστε επίσης: Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Σε βραδινή έξοδο μετά το διαζύγιο παρέα με το γιο τους, Ανδρέα

Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε. Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα. Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν.

Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση. Κανείς από τους γονείς μου δεν μου έδωσαν συμβουλές, η μία είναι τραγουδίστρια. Μόνο support από εκείνους. Φυσικά και η Άννα Βίσση φοράει δημιουργίες μου, θέλει δεν θέλει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα