Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Έγινε 15 η κόρη πρωταγωνίστριας – «Αυτό το κοριτσάκι με έκανε μαμά πριν από 15 χρόνια»

Να τη χαίρονται!

Η κόρη γνωστής πρωταγωνίστριας έγινε 15 χρονών και η περήφανη μαμά της ευχήθηκε δημόσια με ένα βίντεο με στιγμές τους που πόσταρε στο instagram.

«15 χρόνια πριν, το κοριτσάκι Honor Marie Warren με έκανε μαμά. Δεν είχα απολύτως ιδέα πόσο θα άλλαζε ο κόσμος μου… να πω ότι η καρδιά μου άνοιξε τη στιγμή που σε είδα, δεν την καλύπτει καν. Όλος μου ο κόσμος αναποδογυρίστηκε και ένιωσα τη βαθύτερη, πιο βαθιά αγάπη. 15 χρόνια μετά, είμαι τόσο περήφανη για το ποιος έγινες Honorcita μου, είσαι τα πάντα και περισσότερα κοριτσάκι μου.

Ευγενικό, στοργικό, έξυπνο, τολμηρό, ανόητο, ανεξάρτητο, συναισθηματικό, δημιουργικό, σοφό, επαναστάτη, όλα τα πράγματα. Σε ευχαριστώ που είσαι μια τόσο απίστευτα αγαπημένη κόρη και που είσαι η καλύτερη μεγάλη αδερφή για το Haven και τον Hayes, που στέκεσαι στην αλήθεια σου, που έχεις ακεραιότητα, που είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη, μου έμαθες τόσα πολλά Άγγελε μου, είσαι ο τέλειος συνδυασμός του να είσαι απαλός και δυνατός. Συνέχισε να είσαι ο πιο αληθινός εαυτός σου και πάντα παρών και αγαπημένος – εκδηλώνοντας όλα αυτά που επιθυμείς γλυκό κορίτσι.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα μου είναι να παρακολουθώ πώς ξεδιπλώνεσαι και να βλέπεις τη ζωή που δημιουργείς για τον εαυτό σου. Μεγάλες αγκαλιές και φιλιά. Χρόνια πολλά, κοριτσάκι – 15! Τιιιιιι!;;;», έγραψε η Τζέσικα Άλμπα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα