Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο Στέφανος Κορκολής στις 28 Ιουνίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο

Αν η τέχνη είναι ένας δημιουργικός λαβύρινθος, ο Στέφανος Κορκολής είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που περπάτησε σε όλους τους διαδρόμους της

Μετά την τεράστια επιτυχία με sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η συναυλία του Στέφανου Κορκολή για τα 35 του χρόνια στη μουσική συνεχίζεται στις 28 Ιουνίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο.

Επί σκηνής μαζί του η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών την οποία θα διευθύνει ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Στη σκηνή μαζί τους η Σοφία Μανουσάκη και σολίστ ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Μια λαμπρή πορεία τριανταπέντε ολόκληρων χρόνων γεμάτη επιτυχίες και συναισθήματα ξεδιπλώνεται δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του και αποδεικνύοντας την πολυσχιδή του δημιουργία στην μουσική σκηνή.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας με τις αξεπέραστες επιτυχίες, που έχει γράψει για σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές (Δημήτρης Μητροπάνος, Νάνα Μούσχουρη , Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Βίκυ Λέανδρος, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Γιώτα Νέγκα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Σοφία Μανουσάκη) αλλά και καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής όπως Dulce Pontes, Ennio Morricone, Nicola Piovani, Luca Carboni, Jose Carreras, Teresa BerganzaVargas ή έχει ο ίδιος τραγουδήσει, έρχεται για μία μαγική μουσική παράσταση την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, και ώρα 21.00, στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, στην οποία θα παρουσιάσει και συμφωνικά του έργα.


Μαζί του επί σκηνής η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων», αλλά και έναν χρυσό δίσκο με τα μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π Καβάφη σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή.

Θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε Το Φεγγάρι», «Δεν Είσαι Εδώ», «Ο Άγγελός Μου», «Το Πιο Γλυκό Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Σ’ Έχω Ερωτευτεί» και φυσικά επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή από τη δεκαετία του 90′, όπως τα «Σκόνη και Θρύψαλα», «Στους Πέντε Ανέμους», «Το Σημάδι Του Σκορπιού», «Χωρίς Εσένα», «Οι Μέρες Της Φωτιάς», «Αγάπη Παράξενη» και πολλά άλλα.

Η σύμπραξη του Στέφανου Κορκολή με τη συμφωνική ορχήστρα και το συγκρότημα του, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του. Ο συνθέτης επίσης θα παρουσιάσει το κονσέρτο για μπουζούκι – πιάνο και ορχήστρα που είχε γράψει το 1987 με σολίστ τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Αν η τέχνη είναι ένας δημιουργικός λαβύρινθος, ο Στέφανος Κορκολής είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που περπάτησε σε όλους τους διαδρόμους της αφήνοντας σε κάθε έναν το δικό του δημιουργικό στίγμα.

Προπώληση: ticketservices

«35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»

Στέφανος Κορκολής Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών
Διεύθυνση Ορχήστρας: Αναστάσιος Συμεωνίδης Τραγούδι: Σοφία Μανουσάκη
Σολίστ: Θανάσης Πολυκανδριώτης, μπουζούκι
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο
ώρα 21.00
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Κωστής Πυρένης: Κιθάρες
Αχιλλέας Διαμαντής: Κιθάρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: Drums
Βίκτωρ Κουλουμπής: Μπάσο
Βασίλης Δεφίγγος: Σαξόφωνο
Σάββας Ρακιντζάκης: Πλήκτρα
Ηχοληψία: Ανδρέας Γεωργαλλής / Αντώνης Μωραΐτης
Παραγωγή: Πολιτιστικός Οργανισμός ΛΥΚΟΦΩΣ – Γιώργος Λυκιαρδόπουλο

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα