Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Η επιλόχειος κατάθλιψη με βοηθούσε να κλαίω ενώ νύχτωνε»

«Δεν σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία»

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το κανάλι της στο youtube πόσταρε ένα βίντεο όπου μιλούσε για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και ήταν ένα δύσκολο κομμάτι για εκείνη.

«Δεν σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία. Φυσικά επειδή εγώ το ήθελα. Ο άνθρωπος που είχε πει να το πάμε όπως νιώθω και όπως αισθάνομαι. Εγώ ένιωθα και αισθανόμουν ότι θέλω να μιλήσω. Ειδικά στην αρχή που είχα τα baby blues. Σας έχω πει γι’ αυτά στο instagram, όπου και με ρωτάγατε για την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία, να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δει παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ όλα είναι καλά, κι εκεί σε μπερδεύει.

Είχα πει τότε στο Instagram ότι με βοηθούσε να κλαίω, το είχα πει και τότε στους δικούς μου ανθρώπους για να το ξέρουν γιατί με έπιανε όσο η μέρα άλλαζε κι ερχόταν η νύχτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...