Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος για ναυάγιο: «Είναι πόνος, με κάνει να νιώθω ενοχές»

«Για κάποιους η θάλασσα είναι ελευθερία και για κάποιους τάφος»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην έναρξη της εκπομπής «Στούντιο 4» στο ναυάγιο στην Πύλο.

Το μοιραίο σκάφος

«Μας βλέπετε έτσι σήμερα γιατί η χώρα είναι σε κατάσταση πένθους. Κατά τη γνώμη μας όχι μόνο η Ελλάδα αλλά όλη η Ευρώπη, η Μεσόγειος σίγουρα! Μπορεί οι ψυχές να χάθηκαν κοντά μας αλλά δεν είναι μόνο εδώ! Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Είναι πόνος! Εμένα με κάνει να νιώθω ενοχές γιατί σκέφτομαι τη θάλασσα. Για κάποιους η θάλασσα είναι ελευθερία και για κάποιους τάφος», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Το απαράδεκτο σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο και η θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: «Δεν έχεις τη διάθεση γιατί είναι μια μεγάλη τραγωδία. Σκέφτεσαι τις ιστορίες των ανθρώπων και σε βαραίνει».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κοσμίδης κατά Στεφανίδου – «Όσο θα σπέρνεις Τατιάνες, θα θερίζεις σκ@τ@»

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Έλενας Ακρίτα κατά Στεφανίδου: «Θα έλεγε το ίδιο αν ναυαγούσε κρουαζιερόπλοιο;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».