Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Ο Παράδεισος των κυρίων»: Η δραματική σειρά εποχής που άλλαξε τα δεδομένα των 8!

Η δραματική σειρά εποχής που άλλαξε τα δεδομένα των 8 επιστρέφει το φθινόπωρο

Ένα πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας.

«Ο Παράδεισος των κυρίων», η μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια και με λαμπερούς πρωταγωνιστές, έκανε πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και έμελλε να γίνει η καθημερινή αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Η σειρά μας μετέφερε στην Αθήνα του ’60. Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας παρακολουθήσαμε τις ζωές όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούσαν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Η δραματική σειρά εποχής ήταν σταθερά στην πρώτη θέση και κάθε εβδομάδα όλο και πιο ψηλά με νέα ρεκόρ τηλεθέασης. Το διάστημα από 19/9/2022 έως και 16/6/2023 805.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τις εξελίξεις, ενώ 1.438.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν με το υπέροχο πολυκατάστημα, τους ανθρώπους του και τα μυστικά που κρύβουν έστω για 1 λεπτό.

Η σεζόν έκλεισε με πρωτιές για τον «Παράδεισο» τόσο στο σύνολο κοινού με 21,7%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,1%. Στην λαμπερή παραγωγή του Alpha έδωσαν την ψήφο τους οι γυναίκες ηλικίας 18-54 με ποσοστό 21,8% και οι γυναίκες 25-44 με 18,6%.

Το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο του Α’ κύκλου μας χάρισε ευτυχισμένες στιγμές με τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας, στιγμές αγωνίας με την εξαφάνιση του Χριστόφορου, αλλά και απόγνωσης με την φωτιά που κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον «Παράδεισο των κυριών».

Τα γεγονότα και τα γλυκόπικρα συναισθήματα που μας άφησε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, χάρισαν στη σειρά ακόμα μία πρωτιά, που έφτασε στις γυναίκες 15-24 το 42%. 1.173.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, έστω και 1 λεπτό, την Παρασκευή 16 Ιουνίου το συγκλονιστικό επεισόδιο που έφτασε στην κορυφή τόσο στο σύνολο με 24,6%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 22,7%.

Με το τραγούδι «Να ‘χα δυο μέτρα σύννεφο», που ερμηνεύει η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης «σφράγισαν» μουσικά το φινάλε του Α’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Το «Να ‘χα δυο μέτρα σύννεφο», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως κι όλα τα τραγούδια της σειράς, είναι ένα μουσικό ταξίδι στη χαρά, με την ξεχωριστή κι αγαπημένη χροιά της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Συνόδευσε την παραμονή του γάμου του Ντίνου και της Μιράντας και, συγκεκριμένα, την έκπληξη που τους έκαναν οι φίλοι τους για να γιορτάσουν το επερχόμενο ευτυχές γεγονός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα