Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 22 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Δοκιμάστε να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει. Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλλει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις. Ο,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΛΕΩΝ

Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί, αν συνεχίσετε έτσι, θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα που είναι ενάντια στις αρχές σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Αν νιώθετε καταπίεση, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να το αλλάξετε. Οσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί. Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε σε προσωπικές σχέσεις. Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη. Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές, θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, από το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και, αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή, αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχραθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιήστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρόν και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...