Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 28 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε. Προχωρήστε βήμα βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα. Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας να γεμίζετε αυτοπεποίθηση. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας.

ΛΕΩΝ: Η κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οσο εύκολα λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και, αν δεν θέλετε να τον χάσετε, μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δεν σας αρμόζουν. Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων προτού βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην είναι οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τες. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προτού πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...