Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Ο Μάικλ Τζάκσον… ζει

Ο Μάικλ Τζάκσον... ζει

Μία ημέρα μετά τη 14η επέτειο από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον δικαστήριο της Καλιφόρνιας άναψε το πράσινο φως για να «καθίσει» ο μακαρίτης «βασιλιάς της ποπ» στο εδώλιο για τη σεξουαλική κακοποίηση του χορευτή Γουέιντ Ρόμπσον, όταν ήταν παιδί.

Γουέιντ Ρόμπσον
  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το εφετείο της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με το TMZ, αποφάνθηκε τη Δευτέρα ότι μπορεί να προχωρήσει η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε το 2019 ο Ρόμπσον εις βάρος των διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον. Στα δικαστικά έγγραφα ο χορευτής, που προκάλεσε σοκ καταθέτοντας το 2019 τη μαρτυρία του μπροστά στην κάμερα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», κατηγορεί τον Μάικλ Τζάκσον ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά από όταν ήταν 7 ετών μέχρι τα 14 χρόνια του στο ράντσο του Neverland, στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Δεδομένου ότι ο Τζάκσον ως φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί να καθίσει στο σκαμνί μετά τον θάνατό του, το 2019 ο 40χρονος Ρόμπσον κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρίας MJJ Productions Inc που διαχειρίζεται την κληρονομιά του διεκδικώντας αποζημίωση. Ωστόσο το 2021 δικαστήριο της Καλιφόρνιας απέρριψε την αγωγή. Τη Δευτέρα το εφετείο στο οποίο προσέφυγε ο Ρόμπσον ανέτρεψε την προηγούμενη απόφαση και έδωσε την έγκριση για να οριστεί δικάσιμος.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2009 σε ηλικία 50 ετών, υποστηρίζουν ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον Μάικλ Τζάκσον και αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη χωρίς να ασχοληθούν με την ουσία της αγωγής, αν δηλαδή ο τραγουδιστής κακοποίησε σεξουαλικά τον Ρόμπσον όταν ήταν παιδί ή όχι.

Ωστόσο θα χρειαστεί να κινητοποιήσουν πολυπληθή ομάδα δικηγόρων, καθώς δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την αγωγή του Ρόμπσον. Η απόφαση του εφετείου ανοίγει τον δρόμο για να φτάσει στα δικαστήρια και η αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση από τον Μάικλ Τζάκσον σε παιδική ηλικία, την οποία έχει καταθέσει ο Τζέιμς Σέιφτσακ, ο οποίος επίσης είχε εμφανιστεί στο «Leaving Neverland».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα