Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Η Αλεξία κάλεσε την Εύα με τον Θέμη για φαγητό και οι εκπλήξεις είναι απανωτές

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να άφησε το ανώνυμο σημείωμα στο γραφείο του κι αναθέτει στον Φίλιππο να το ψάξει

Ο Μάρκος παραδέχεται στην Αλεξία πως είναι ζιγκολό, αλλά, αρνείται ότι θέλει τα λεφτά της στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας».

Της λέει πόσο διαφορετική είναι απ’ τις άλλες, αλλά, αυτή δεν τον πιστεύει και του λέει να μείνει μακριά της. Η Εύα ανησυχεί που η Χριστίνα γνώρισε τον Άρη, που είναι τελειόφοιτος και περίεργος και προσπαθεί να την πείσει να μην μπλέξει μαζί του, αλλά, εκείνη αντιδράει άσχημα και μαλώνουν. Ο Δώρος είναι στο νοσοκομείο μετά το τρακάρισμα και η Λουίζα είναι δίπλα του, περιμένοντας τον να συνέλθει.

Η Ειρήνη με τον Στέφανο και τον Γιάννο ετοιμάζονται για τη συνάντηση με τους Λιβανέζους, αλλά, η Ειρήνη φοβάται πως ο Χριστόφορος θα τους τη φέρει. Όταν η επιχείρηση ολοκληρώνεται, μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει το Χριστόφορο στο γραφείο του. Η Μαρκέλλα εμφανίζεται στο νοσοκομείο να μάθει για τον Δώρο και προκαλεί την οργή της Λουίζας. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να άφησε το ανώνυμο σημείωμα στο γραφείο του κι αναθέτει στον Φίλιππο να το ψάξει.

Οι υποψίες του πέφτουν στην Εύα, που πήγε την ίδια μέρα στην εταιρία του. Ο Μάρκος ρωτάει τον Σάββα για τον παρά λίγο πνιγμό του, όταν ήταν μικρός κι εκείνος του δίνει τα αποκόμματα απ΄ τις εφημερίδες, που έχει κρατήσει, που γράφουν για το φόνο του Νικήτα απ’ τον Κυριάκο και την εξαφάνιση της Βαγγελιώς και των παιδιών της.

Ο Μάρκος λέει στην Αλεξία πως θέλει να ψάξει για το παρελθόν του και να μάθει τι ακριβώς έγινε τότε. Το ίδιο βράδυ, η Αλεξία έχει καλέσει την Εύα και τον Θέμη για φαγητό και οι εκπλήξεις είναι απανωτές για όλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».