Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Για ψώνια στο Μαρούσι με τη κόρη της παρουσιάστριας

Οικογενειακή έξοδος για ψώνια

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε ελεύθερο χρόνο και μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τη κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου πήγαν για ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικό Hello τους εντόπισε σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Το ζευγάρι εθεάθη να περπατάει χεράκι χεράκι κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά και στη συνέχεια με την κόρη της παρουσιάστριας έκαναν μια στάση για να απολαύσουν κάτι δροσιστικό ώστε να πάρουν δυνάμεις και να συνεχίσουν τα ψώνια τους.

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω.

Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί.

Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε», είχε πει η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...