Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αθηνά Βαφείδου: Η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι μία από τις πρώτες που «δούλεψε»...

Επάγγελμα; Influencer! Oσο και να το χλευάζουν ακόμη κάποιοι,...

Αντζελα Δημητρίου: «Η μάνα μου δεν “έφυγε” είναι κάθε μέρα δίπλα μου»

«Μαμά γερνάω»! Το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, που φέρνει...

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Στην τηλεόραση ζουν με το άγχος της καρέκλας»

Μπορεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ωστόσο...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε περιοδεία «διαμάντι»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός οδηγεί το κοινό του και αυτό...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύονται από εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί. Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους, θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΛΕΩΝ

Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε, αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στον συναισθηματικό τομέα. Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που έχετε προτού σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν, πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός από το να παίρνετε. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια. Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια, προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο, θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα, γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...