Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Μετά τα εξάμηνα του βασιλιά Κωνσταντίνου αρχίζουν οι διακοπές με κότερα και πάρτι σε Μύκονο και Σπέτσες

Απόβαση στην Ελλάδα για την τέως βασιλική οικογένεια

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με δείπνο, κοντά στη μητέρα του, τέως βασίλισσα Αννα Μαρία, στο διαμέρισμα της Βασ. Σοφίας, ετοιμάζοντας το μνημόσυνο για τα εξάμηνα του βασιλιά Κωνσταντίνου και πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην Αθήνα στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Με τον αδερφό του μάλιστα πρίγκιπα Νικόλαο παραχώρησαν και τηλεοπτική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων γιατί δεν δέχονται το επίθετο Γλίξμπουργκ, γιατί θα ήθελαν να τους επιστραφεί η ελληνική ιθαγένεια, ότι αισθάνονται και είναι Ελληνες, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εμπλακούν στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση της Vista Jet θα προσγειωθεί και ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη σύζυγό του Nina Flor, τόσο για τα εξάμηνα του τέως όσο και για να επιβλέψουν την ανακαίνιση του νέου διαμερίσματος που απέκτησαν στην οδό Ηρώδου Αττικού. Ετσι θα αρχίσουν και επίσημα οι διακοπές για την τέως βασιλική οικογένεια στην Ελλάδα, το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η ζωή όμως συνεχίζεται, και προβλέπεται, όπως κάθε χρόνο, ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ να χαρούν τις διακοπές τους σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, γιορτάζοντας την επέτειο των 28 χρόνων του γάμου τους. Οσο για τα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Ολυμπία, τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα και τον πρίγκιπα Αριστείδη-Σταύρο, μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν τη Μύκονο.

Mοντέλο η Ολυμπία, ηθοποιός ο Αχιλλέας

Τα παιδιά όμως του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ συγκεντρώνουν πάντα τα φλας του jet-set με τις λαμπερές εμφανίσεις τους. Στα πρόσφατα σόου μόδας Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024 στο Παρίσι η 26χρονη πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία έκλεψε την παράσταση ως μοντέλο στην επίδειξη μόδας του Giambatista Valli.

Η Μαρία Ολυμπία όχι μόνο συμμετείχε στο σόου, αλλά ήταν και μία από τις πρωταγωνίστριές του, καθώς έκλεισε την παράσταση με μία τελείως διαφορετική από αυτή που την έχουμε συνηθίσει εμφάνιση, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί κανείς να την αναγνωρίσει στην αρχή. Η 27χρονη jet-setter και fashion icon φορούσε μια ονειρική couture τουαλέτα σε ροζ κουφετί χρώμα όλο τούλι, ενώ το πάνω μέρος αποτελούνταν από έναν στενό δαντελένιο κορσέ και διαφάνεια στους ώμους. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με wet look χτένισμα με κύματα στη φράντζα.

Την επόμενη μέρα με κομψό look παρακολούθησε, αυτή τη φορά ως καλεσμένη, στην πρώτη σειρά, φυσικά, την επίδειξη μόδας του οίκου Christian Dior. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό δαντελένιο φόρεμα Dior που ήταν έξωμο με ογκώδη μανίκια, το οποίο συνδύασε με μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα. Ετσι, άλλωστε, είχε φορεθεί και στην πασαρέλα του οίκου Dior.

Mία επαγγελματική – καλλιτεχνική αποκάλυψη έκανε όμως και ο αδελφός της, πρίγκιπας Αχιλλέας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram. Ο 22χρονος, το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, ενημέρωσε τους followers του πως πήρε έναν μικρό ρόλο στη νέα ταινία με τίτλο «No Hard Feelings» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς. «Σας παρακαλώ, πηγαίνετε να δείτε την ταινία “No Hard Feelings” στους κινηματογράφους!

Περήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (την πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους) σε κάτι τόσο ιδιαίτερο» έγραψε ο Αχιλλέας, ο οποίος πριν από δύο μήνες αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Οι περήφανοι γονείς του μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπά του στα social media, ενώ την ίδια μέρα αποφοίτησε και η αγαπημένη Ιζαμπέλα Μασενέ, κόρη της ιδρύτριας του παγκόσμιου e-shop πολυτελών ειδών μόδας Νet-Α-Porter, Ναταλί Μασενέ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα