Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με μπικίνι στη Χαλκιδική

Κορμάρα!

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο κάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική.

Η ηθοποιός πόζαρε με μπικίνι μαγιό στην παραλία και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram χωρίς ίχνος ρετούς.

«Ο σύζυγός μου έχει δύο παιδάκια. Είναι περίεργο στην αρχή, όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά, αλλά είναι πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο κι αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Πρέπει βέβαια, να είσαι πολύ ανοιχτός, γιατί αυτό ξεκινάει πρώτα από τους μεγάλους.

Όπως στα διαζύγια, τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις, πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Όταν ζεις με έναν σεφ, τρως πολύ. Ο δικός μας σεφ δεν βαριέται καθόλου να μαγειρεύει, γενικώς δεν του αρέσει αυτή η λέξη, παθαίνει υστερία.

Κάτι δουλεύει μέσα του διαρκώς. Δεν έχει τελειώσει η μπαταρία. Στο πρώτο ραντεβού φάγαμε θαλασσινά, στο δεύτερο ήμασταν πιο άνετα να πάμε να φάμε, ήμασταν κάπου στο Χαλάνδρι.

Είχα τελειώσει το γύρισμα και του λέω “ξέρω ένα καλό μαγαζί εδώ γύρω” και μου λέει “έχει κάτι κρεατικό;”. Του λέω “ναι, έχει παϊδάκια”», έχει πει σε συνέντευξή της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα