Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Μαρί Σαντάλ – Παύλος Ντε Γκρες: Στο Μιλάνο για την έναρξη των...

Ο Παύλος Ντε Γκρες και η Μαρί Σαντάλ ταξίδεψαν...

«Εικόνες»: O Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στην Κύθνο

Εξερευνούν τη Χώρα της Κύθνου με τα όμορφα χρωματιστά στενάκια της, το γραφικό λιμάνι του Μέριχα και το παραδοσιακό χωριό Δρυοπίδα

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 20:00, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Κύθνο, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας! Εξερευνούν τη Χώρα της Κύθνου με τα όμορφα χρωματιστά στενάκια της, το γραφικό λιμάνι του Μέριχα και το παραδοσιακό χωριό Δρυοπίδα. Επίσης, επισκέπτονται την Παναγιά Κανάλα και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα, ενώ στον γραφικό οικισμό Λουτρά απολαμβάνουν ιαματικά μπάνια!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την παραλία Κολώνα, μία από τις ομορφότερες του Αιγαίου, αλλά και μερικές από τις υπόλοιπες 97 που έχει η Κύθνος.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 20:00, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην κοσμοπολίτικη Κω! Μας παρουσιάζουν μερικές από τις αναρίθμητες παραλίες της Κω, όπως η Λαγκάδα, η Paradise Beach, ο Άγιος Θεολόγος και ο Άγιος Στέφανος.

Επισκέπτονται το κάστρο της Αντιμάχειας και θαυμάζουν την πανοραμική θέα που προσφέρει σε όλο το νησί. Επίσης στο ομώνυμο χωριό ξεναγούνται στο παραδοσιακό σπίτι που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο στον χρόνο. O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν τη Casa Romana, μία εντυπωσιακή ρωμαϊκή οικία, αλλά και το μεγαλοπρεπές Ρωμαϊκό Ωδείο.

Τέλος, επισκέπτονται το Πλατάνι ή Κερμεντές, ένα ξεχωριστό χωριό στην Κω.

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.