Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Δύσκολες ώρες για την Άννα Φόνσου – Την αναγκάζουν να φύγει από το σπίτι της

Η δημόσια έκκλησή της

Η Άννα Φόνσου περνάει δύσκολες στιγμές και έγραψε δυο λόγια στο facebook αποκαλύπτοντας τι περνάει.

«Αγαπητοί μου φίλοι θέλω για πρώτη φορά να σας εκμυστηρευτώ κάτι.  Μένω σ΄ αυτό το σπίτι Δημοκρίτου 34-36, 50 χρόνια. Στον 4ο όροφο. Όταν αγόρασα το σπίτι η προοπτική ήταν για δύο ακόμα ορόφους. Τελικά είναι 10 όροφοι στο σύνολο νόμιμα. Η πολυκατοικία έχει ένα γκαράζ στο ισόγειο, που εκτός από τους κατοίκους της πολυκατοικίας μπορούσε να βάζει και λίγα ακόμη επιπλέον αυτοκίνητα. Ο κατασκευαστής ενεργοποίησε τα άλλα δύο υπόγεια στο γκαράζ όπου φιλοξενούσαν  πάρα πολλά αυτοκίνητα, εναλλασσόμενα για κάποιες ώρες. Εδώ και ένα χρόνο διαπιστώσαμε και φέραμε και μηχανικό,  ότι κάτι δεν πάει καλά στην πολυκατοικία από τα πολλά νερά που υπήρχαν στα υπόγεια.

Κι ο μηχανικός μας είπε ότι έχουν πειραχτεί τα θεμέλια και μας έκανε μία έκθεση που έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι να κατοικούμε στην πολυκατοικία. Το κατάθεσε δε και στην πολεοδομία. Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι  σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη.  Δηλαδή πρέπει να δούμε που θα πάμε, πως θα πληρωθούν τα ενοίκια του νέου σπιτιού, οι μεταφορές και οι οικονομικές απαιτήσεις των έργων.

Τα οποία είναι υπέρογκα ποσά και μάλιστα τα έχω δώσει. Τρεις από τους ιδιοκτήτες διαφωνούν και αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους ούτως ώστε να καθυστερεί η έναρξη των εργασιών. Και σημειωτέο αυτοί που αρνούνται δεν μένουν στην πολυκατοικία. Η μόνη μου παρηγοριά σ΄ αυτόν τον βίαιο ξεριζωμό είναι η σκέψη των προσφύγων.

Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Άφησα όλα τα πράγματά μου μέσα στο σπίτι, σαν να το αποχαιρετούσα κι ευτυχώς που υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ που μπορώ να μείνω μέχρι να δω τι θα γίνει. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Ίδρυμα!

Δεν είμαι μόνο εγώ στην πολυκατοικία. Είναι κι άλλες 22 οικογένειες.  Γι’ αυτό παρακαλώ πολύ ας δώσουν το μερίδιο τους για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να γυρίσουμε στα σπίτια μας. 

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα