Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τα μηνύματα για τη φωτιά

Δείτε τι απάντησε

Δεν έχουν τέλος οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει από χθες στην Αττική αφήνοντας στο πέρασμά τους μόνο καταστροφές.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, βρίσκεται εκτός Αττικής με την οικογένειά του, ωστόσο η φωτιά έφτασε αρκετά κοντά στο σπίτι του, στο Λαγονήσι με τον ίδιο να κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω δυο αναρτήσεων του.

Μετά το κύμα αγάπης και ενδιαφέροντος που έλαβε από τον κόσμο θέλησε να κάνει ακόμα μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον, ωστόσο από τα μηνύματα που έλαβε ορισμένα ήταν γεμάτα μίσος και κακία καθώς του ευχόντουσαν να καεί: «Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι.

Άνθρωποι που δε μπορούσα να φανταστώ καν, μάς καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό. Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.