Στο live του Μποτσέλι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννας Μαρίας μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου

Σικάτο comeback στα φλας

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε έξι μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Αννα Μαρία, η οποία βρέθηκε στη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα ο Αντρέα Μποτσέλι, ένας από τους καλύτερους τενόρους του πλανήτη.

Χιλιάδες λάτρεις της μουσικής και του ταλέντου του διάσημου τενόρου κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης το Ολυμπιακό Στάδιο και ταξίδεψαν με τις μελωδίες και τη φωνή του.

Ο Αντρέα Μποτσέλι

Ο φακός απαθανάτισε και την Αννα Μαρία στο ΟΑΚΑ, μαζί με εκλεκτή παρέα. Αυτή ήταν και η πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 82 ετών. Η ίδια εμφανίστηκε ευδιάθετη και ιδιαίτερα κομψή και αριστοκρατική, ενώ απόλαυσε την όπερα από τις πρώτες θέσεις. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 21.30, ωστόσο το κοινό είχε αρχίσει να φτάνει στο στάδιο πολύ νωρίτερα.

Ετσι και η ίδια περίμενε υπομονετικά μαζί με την παρέα της και μάλιστα δεν δίστασε να χαμογελάσει ευγενικά στον φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης. Για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό shirt dress σε λευκή απόχρωση και με floral print σε έντονες κόκκινες, πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις.

Η Αννα Μαρία

Το συνδύασε με μια λευκή ζώνη, φλατ slingback γόβες σε μπεζ χρώμα, λευκή τσάντα και διακριτικά κοσμήματα. Σημειώνεται πως στη μεγαλειώδη συναυλία ο Αντρέα Μποτσέλι καταχειροκροτήθηκε από το ελληνικό κοινό, ενώ χάρισε μια μοναδική εμπειρία σε όσους έδωσαν το «παρών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.