Κατερίνα Γερονικολού: Πέρασε το δοκιμαστικό στην ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα

Παιχνίδι με Γερονικολού

Μπορεί αυτή την περίοδο να μας κερνάει «Βότκα Μολότοφ» στην καλοκαιρινή κωμωδία του Νιλ Σάιμον, στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», και παράλληλα να κάνει τα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπιέδες από χιόνι», αλλά η τύχη της… γυρίζει και στη μικρή οθόνη.

Σε τηλεπαιχνίδι θα δούμε ως οικοδέσποινα την όμορφη Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως ακούγεται, στο δοκιμαστικό που έκανε για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο φωτογενή και ταλαντούχα πρόσωπα της νέας γενιάς ηθοποιών. Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν μαζί της στην κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», τη σκέφτηκαν και για την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός πέρασε με επιτυχία το δοκιμαστικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Γλυκιά, γελαστή, με έξυπνη ατάκα, φάνηκε να απολαμβάνει τον νέο ρόλο που κλήθηκε να αναλάβει. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα για την παρουσίαση, παρότι η Κατερίνα φαίνεται να υπερτερεί όσων πέρασαν επίσης από δοκιμαστικό. Οι αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Φήμες θέλουν το τηλεπαιχνίδι να ξεκινά στις 19.00, δηλαδή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 18.00, στην ΕΡΤ1, και θα τιτλοφορείται «Switch». Από το κάστινγκ για την παρουσίαση πέρασαν κυρίως ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Κατερίνας Γερονικολού πέφτει στο τραπέζι για παρουσίαση, αφού, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, κάποιοι την είχαν σκεφτεί και ως τηλεοπτικό δίδυμο σε μαγκαζίνο με τον άνδρα της καρδιάς της, τον συνάδελφο και σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...