Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Συγκλονίζει η Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ»

«Mε κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας»

Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, έχει σπουδάσει ψυχολογία και φιλοσοφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία στη Ρώμη, αυτό όμως που την κέρδισε περισσότερο ήταν το θέατρο. Από τις πρώτες εμφανίσεις της στην τηλεόραση ήταν η σειρά «Ταμάμ» ενώ στην πορεία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου.

tzortzina liosi kentriki

Η Τζωρτζίνα Λιώση, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το Μάτι, τον τόπο όπου πέρασε πολλά καλοκαίρια: «Πέρασα όλη μου τη ζωή στο Μάτι, όχι μόνο τα καλοκαίρια μου. Ήταν οι φίλοι μου εκεί, στην Αθήνα γυρίζαμε μόνο για το σχολείο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε αυτό το μέρος αλλά δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παρ’ όλα αυτά, για μένα εξακολουθεί το Μάτι να είναι από τα πιο όμορφα σημεία στον χάρτη».

tzortzina liosi3

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε την Τζωρτζίνα Λιώση με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Με σιχάθηκα, αλλά και πάλι όχι εντελώς». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι καθώς εχθές συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια.

tzortzina liosi

«Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες. Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι. Για μένα και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν δύσπνοια ή πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού… Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου» είπε φανερά συγκινημένη η Τζωρτζίνα Λιώση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...