Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ηλίας Μαμαλάκης: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι δηλώσεις της συζύγου

Χαμόγελα για τον Ηλία Μαμαλάκη έπειτα από 16 μέρες νησηλείας!

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον Ηλία Μαμαλάκη μετά την πολυήμερη νοσηλεία του. Ο αγαπημένος μάγειρας, παρουσιαστής και συγγραφέας, ο οποίος συμπλήρωσε χθες 16 ημέρες παραμονής σε νοσοκομείο της Αθήνας, θα λάβει σήμερα -εκτός απροόπτου- εξιτήριο και θα επιστρέψει σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο και φύλακα άγγελό του Ντορίτα Πετρατζά.

«Είναι καλά ο Ηλίας. Λογικά αύριο θα επιστρέψουμε σπίτι μας…» μας πληροφόρησε εκείνη σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της χθες το απόγευμα. «Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη…» συνέχισε η κυρία Πετρατζά, ενημερώνοντάς μας ότι ο σύζυγός της έχει πλέον και καλή διάθεση. «Θα καλυτερέψει κι άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι» τόνισε η ίδια.

Με τη σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά

Η νοσηλεία του Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος έχει γράψει πολλά «χιλιόμετρα» πορείας στην τηλεόραση με επιτυχημένες εκπομπές όπως το θρυλικό «Μπουκιά και συχώριο», άρχισε στις 15 Ιουλίου, με τον ίδιο να ενημερώνει σχετικά τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω facebook, αποφεύγοντας ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. «Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν. Θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον εβδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος» είχε γράψει εκείνη την ημέρα στον λογαριασμό του, προκαλώντας ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους του έστειλαν τότε τις ευχές τους για καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση. «Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες ημέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα, με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε σε λίγες ημέρες» σημείωσε χαρακτηριστικά σε αυτήν, που έγινε μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στις 20 Ιουλίου, με το «κύμα» αγάπης των φίλων του στο facebook να είναι και πάλι πολύ μεγάλο. Πριν από τέσσερις ημέρες ο ίδιος έδωσε και πάλι το στίγμα του, γράφοντας λακωνικά και κάπως απαισιόδοξα: «Μάλλον βιάστηκα!»

Ωστόσο, χθες, Κυριακή, επανήλθε με καινούργιο post και ένα αισιόδοξο μήνυμα. Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον λογαριασμό του μια εικόνα από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται και σημείωσε: «Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο. Ελπίζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι!».

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε εισαχθεί ξανά σε νοσοκομείο, συγκεκριμένα στην Κύπρο, τον Νοέμβριο του 2022, νοσηλευόμενος μάλιστα στην Εντατική, κάτι που πάλι είχε ανακοινώσει μέσω facebook. «Από την Εντατική του Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί» είχε σχολιάσει τότε. Να του ευχηθούμε, σιδερένιος!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα