Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 2 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για να περάσετε με τον σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αυξηθούν κατακόρυφα το ερωτικό πάθος σας και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητείτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας στον σύντροφό σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό πνεύμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί η διακριτικότητα ποτέ δεν βλάπτει. Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε προκειμένου να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους, αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας. Μην προκαλέσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας μειώνοντας την επικοινωνία σας. Μην επιτρέψετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΖΥΓΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας, γιατί ζηλεύει. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων για τη σχέση σας και μην αναγκάζετε τον σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί. Δεν είναι κακό να δείξετε τον θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε. Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακές υποθέσεις σας για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...