Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Έφη Ρασσιά: «Αν θεωρήθηκε ότι καταστράφηκε η Επίδαυρος, ο Δημήτρης Καταλειφός θα τη σώσει»

«Η δυσκολία μου θα ήταν να ξεχωρίσω κάποιο»

Την ηθοποιό Έφη Ρασσιά, την γνωρίσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς» και τον ρόλο της ως «Βάλια», μάλιστα η μητέρα της, είναι αδερφή του Χάρη Ρώμα. Έχει σπουδάσει Νομική ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και υποκριτικής.

Η Έφη Ρασσιά, με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Ένας βλάκας και μισός», παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Η όμορφη ηθοποιός, μίλησε για το «Καφέ της Χαράς» αλλά και για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο.

«Δεν έχω κάνει συζητήσεις τηλεοπτικά, περισσότερο έχω μιλήσει για θέατρο» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Στην συνέχεια, η Έφη Ρασσιά μίλησε για τις σπουδές της στην Νομική αλλά και για την υποκριτική: «Η Νομική και η υποκριτική πάντα πήγαιναν χέρι χέρι μέσα μου. Η δυσκολία μου θα ήταν να ξεχωρίσω κάποιο».

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με έβαλε στο κλίμα του τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν ήταν εύκολο όταν λείπεις όλη μέρα από το σχολείο. Διάβαζα περισσότερα τα σαββατοκύριακα. Όταν αγαπάς κάτι, το τέλειο δεν υπάρχει» είπε η γνωστή ηθοποιός για το «Καφέ της Χαράς».

«Η πρόταση ήρθε μόλις είχα τελειώσει τη νομική και το θεώρησα καρμικό να γίνει η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ο παιδικός μου ρόλος. Ξέραμε ότι το “Καφέ” είχε αγάπη από τον κόσμο» ανέφερε η Έφη Ρασσιά για τον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς».

Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο: «Ξέρω ότι έχουμε παραστάσεις και καλλιτέχνες που θα αποζημιώσουν το κοινό για την όποια αναστάτωση είχε. Αν θεωρήθηκε ότι καταστράφηκε η Επίδαυρος, πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καταλειφός θα τη σώσει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα