Ο Νίκος Κοκλώνης δεν πάει Eurovision

Kρίμα!

Αλλαγή πλεύσης με εθνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision του 2024, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Μπορεί να είχε γίνει γνωστό ότι στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα εκπροσωπούσε τη γειτονική μας χώρα ο νικητής του talent show «Fame Story», το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσω του καναλιού Star με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά φαίνεται πως τελικά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Απεναντίας, η διαδικασία της Eurovision 2024 στην Κύπρο θα προχωρήσει -εκτός απροόπτου- με απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη από το ΡΙΚ, όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές. Αλλωστε, ο Αντριου Λάμπρου που εκπροσώπησε φέτος το νησί της Αφροδίτης στον διαγωνισμό με την μπαλάντα «Break my broken heart» τα πήγε μια χαρά.

Οσο για τον λόγο για τον οποίο ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας πήρε αυτή την απόφαση; Το ζήτημα που προέκυψε αφορά την εμπλοκή του ιδιωτικού καναλιού Star στη διαδικασία επιλογής τραγουδιού για την Κύπρο. Το Star δεν είναι μέλος της EBU, αφού δεν αποτελεί κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ενώ δραστηριοποιείται για τη διαδικασία επιλογής τραγουδιού για την Κύπρο επί ελληνικού εδάφους, δηλαδή σε διαφορετική χώρα απ’ αυτή για την οποία γίνεται η επιλογή του τραγουδιού.

Ετσι το ΡΙΚ θα διοργανώσει έναν μίνι τελικό τον Ιανουάριο. Αφού πρώτα προχωρήσει σε ανάθεση σε καλλιτέχνη, αυτός ή αυτή θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια σε ένα τηλεοπτικό show με την παρουσία κοινού. Από αυτά θα επιλεγεί εκείνο που θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο στη Eurovision του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».