Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Άννα Μάσχα για «Προξενιό Ιουλίας»: «Η Χάδω είναι η κακιά της παρέας»

Η Χάδω είναι η «κακιά της παρέας» γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την Άννα και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο χαρακτήρα

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950 μάς ταξιδεύει «Το προξενιό της Ιουλίας», η νέα σειρά εποχής του Alpha.

Στον θεσσαλικό κάμπο, εξέχουσα θέση κατέχει η οικογένεια του μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού. Στο σπίτι των Προβιών συναντάμε τη Χάδω, τη μεγάλη αδελφή του Γιωργίκη, την οποία ενσαρκώνει η Άννα Μάσχα.

«Η Χάδω είναι μια γυναίκα σκληρή με όλους και κυρίως με τον αδελφό της. Μοιάζει να μην έχει τρυφερότητα και αγάπη για κανέναν. Την απασχολεί μόνο η ομαλή λειτουργία του σπιτικού των Προβιών που είναι το βασίλειό της, ο χώρος που κάνει κουμάντο», λέει η Άννα Μάσχα για το ρόλο της.

Η Χάδω είναι η «κακιά της παρέας» γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την Άννα και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Όπως λέει «θα προσπαθήσω να αφήσω να φανεί το συναισθηματικό της βάθος, τα κίνητρά της, τα δίκια της, η εσωτερική της πάλη, καθώς κανένας κακός δεν είναι μόνο κακός».

Οι δεκαετίες του ’50 και του ’60 μπορεί να φαντάζουν μακρινές ωστόσο το περιβάλλον με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα είναι γνώριμα σε όλους. «Τη γνωρίζω κάπως αυτή την περίοδο γιατί στην ουσία ανατράφηκα από δυο γονείς που έζησαν την εφηβεία και τη νεότητά τους σε αυτή τη δεκαετία. Υπήρχαν ακόμη άγραφοι θεσμοί όπως η προίκα, να παντρευτεί πρώτα η αδελφή και μετά ο αδελφός και βεβαίως -κυρίως στην επαρχία- το προξενιό, ο γάμος από συμφέρον», σημειώνει η Άννα Μάσχα.

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός). Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα