Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο αστυνομικός «PR» της Μυκόνου και το ροζ βίντεο

Ερωτήματα για την υπόθεση με Ελληνοαμερικανίδα η οποία τον είχε καταγγείλει ότι της είχε αποσπάσει χρήματα όσο ήταν μαζί! Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. «αλληθωρίζει»;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του αστυνομικού που υπηρετούσε στην ασφάλεια της πρώην διευθύντριας του γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνεται πως «υπηρετεί» κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο γνωστό εστιατόριο Interni, στη Μύκονο.

Ο αστυνομικός της υπηρεσίας των Επισήμων και μέχρι πρόσφατα της βουλευτού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου κατηγορήθηκε ότι έκλεψε Ελληνοαμερικανίδα, από την οποία απέσπασε χρηματικό ποσό, ενώ φέρεται ότι την εκβίασε με ροζ φωτογραφίες, παρ’ όλα αυτά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται πως κάνουν τα στραβά μάτια.

Οπως αποκαλύπτει το site Ζούγκλα, το 2019 η Ελληνοαμερικανίδα κατήγγειλε τον αστυνομικό των VIPs Πασχάλη Καλλιμάνη πως της είχε αποσπάσει χρηματικό ποσό την περίοδο που διατηρούσαν σχέση, ενώ παράλληλα ισχυριζόταν πως είχε στην κατοχή του βίντεο και φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την καταγγέλλουσα σε προσωπικές στιγμές της. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Πασχάλης Καλλιμάνης την εκβίαζε με αυτό το οπτικό υλικό.

Ολα αυτά ενώ ο θρασύτατος αστυνομικός ήταν σε βραχεία αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του και άρχιζε δεύτερη «καριέρα» ως… μετρ εστιατορίου στο νησί των ανέμων. Η Ελληνοαμερικανίδα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του αστυνομικού, ο οποίος της απέσπασε χρήματα, της αφαίρεσε τις πιστωτικές της κάρτες και τελικά την εκβίαζε με οπτικό υλικό το οποίο την απεικόνιζε γυμνή από τη μέση και πάνω.

Ομως, παρ’ όσα του καταλογίζει η κοπέλα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβίβασε την καταγγελία της τον Απρίλιο του 2019 στην Εισαγγελία Αθηνών, αναφέροντας πως «δεν συντρέχει εκ του νόμου» αρμοδιότητά του στην υπόθεση, εφόσον αφορά «προσωπικές διαφορές», «εκτός της σφαίρας των υπηρεσιακών καθηκόντων του».

Πάντως, η υπόθεση διαβιβάστηκε και στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. που διέταξε ΕΔΕ, αλλά ο Καλλιμάνης έπεσε «στα μαλακά» με ένα ευτελές πρόστιμο 100 ευρώ!

Οι αρμόδιοι της Αστυνομίας έκαναν τα στραβά μάτια και δεν ερεύνησαν περαιτέρω την υπόθεση, παρότι η κοπέλα κατήγγειλε τη δεύτερη δουλειά του αστυνομικού των Επισήμων ως… μετρ σε εστιατόριο της Μυκόνου. Η υπόθεση εκδικάστηκε και ο Πασχάλης Καλλιμάνης υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να καταβάλει μέρος των χρημάτων που είχε αποσπάσει. Τελικά ο αστυνομικός απηλλάγη τον Μάρτιο του 2023 επειδή ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη δικηγόρο της καταγγέλλουσας.

Ομως, όπως κατήγγειλε η Ελληνοαμερικανίδα σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, δεν μιλάει καλά ελληνικά και προφανώς δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει τους νομικούς όρους στους οποίους αναφερόταν η δικηγόρος της, δίνοντας το πράσινο φως για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό… Τώρα η κοπέλα επιθυμεί να αλλάξει δικηγόρο, καθώς φαίνεται πως δεν αρκείται στον συμβιβασμό.

Ανεξάρτητα από την καταγγελία της κοπέλας, το χειρότερο είναι πως η ευνοϊκή μεταχείριση του αστυνομικού Π. Καλλιμάνη συνεχίζεται έως σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς εξασφάλισε πολύμηνη άδεια από ειδική επιτροπή, η οποία ενέκρινε το σύνολο της αδείας του. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από στελέχη του Υγειονομικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εύλογα τίθεται το ερώτημα αν κάποιοι τον καλύπτουν άνωθεν.

Πόσο μάλλον όταν λίγους μήνες νωρίτερα υπηρετούσε στη φύλαξη της βουλευτού της Ν.Δ. και πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου. Πάντως, η ίδια η βουλευτής δήλωσε άγνοια για τη δράση του αστυνομικού που τη φρουρούσε μέχρι πρόσφατα.

Ο αστυνομικός των Επισήμων φαίνεται πως συνεχίζει να «υπηρετεί» ανενόχλητος στο εστιατόριο της Μυκόνου, ενώ την ίδια ώρα άλλοι συνάδελφοί του δίνουν καθημερινά μάχες με την εγκληματικότητα και σε άλλες υπηρεσίες κάτω από το λιοπύρι και φυσικά με πολλές ανακλήσεις αδειών γιατί δεν βγαίνουν οι βάρδιες… Αντίθετα ο Π. Καλλιμάνης ξημεροβραδιάζεται ανενόχλητος στο εστιατόριο Interni και… ιδρώνει τη φανέλα ως μετρ…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα