Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Γενέθλια για την Άνδρη Θεοδότου – Δε θα πιστέψετε πόσο γίνεται!

Χρόνια πολλά!

Η Άνδρη Θεοδότου έχει τα γενέθλιά της. Η καταξιωμένη ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Έλα στη θέση μου» σήμερα γίνεται 47 ετών.

Είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Δημήτρη Δεγαΐτη και έχουν μια κόρη. Ο χρόνος είναι φίλος της καθώς μεγαλώνει όμορφα και μικροδείχνει.

«Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης. Κατ’ αρχήν τον θαυμάζω γιατί είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και δεν είμαστε των ίδιων levels τρέλας. Ο ένας έρχεται κι ισορροπεί τον άλλον. Αλίμονο αν δεν θαυμάζαμε τους συντρόφους μας. Ήταν σε μεγαλύτερο έτος. Στο Θέατρο Τέχνης απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας, οπότε είχαμε δεσμό στα κρυφά.

Οι συμμαθητές δεν θα καρφώσουν, στον καθηγητή μην πάει η κατάσταση. Όσα ζευγάρια ξέρω εγώ, το έκρυβαν επιμελώς. Τύπου συμμαθητές και το βράδυ βγαίναμε κανονικά σαν ζευγάρι… Ένα χρόνο ήμασταν κρυφά με τον μπαμπά του καθηγητή μου μέσα στο Θέατρο Τέχνης», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα