Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Παρένθετες μητέρες στο εργοστάσιο παραγωγής βρεφών στα Χανιά στηρίζουν την προφυλακισμένη 37χρονη

Η... αγια «μεσιτρια»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις των παρένθετων μητέρων σχετικά με την κλινική στα Χανιά που εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας βρεφών!

Οπως εξηγούν οι γυναίκες, που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πλέον κανείς δεν φροντίζει για την κατάστασή τους και τις έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού, ενώ δεν διστάζουν να μιλήσουν για την 37χρονη, ρουμανικής καταγωγής, που έχει προφυλακιστεί ως «μεσίτρια», με τα καλύτερα λόγια.

«Εδώ και δέκα ημέρες έχω σταματήσει τα χάπια, φοβάμαι ότι θα αποβάλω. Δεν έχω γιατρό να με κοιτάξει. Μετά τις συλλήψεις μάς παράτησαν σαν σκυλιά» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια μίας 39χρονης από τη Μολδαβία, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στο zarpanews.gr παρουσία διερμηνέα. Μητέρα τεσσάρων παιδιών η ίδια, ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και να καταφέρει να αγοράσει ένα μικρό σπίτι για τα παιδάκια της.

«Περνάω μια κόλαση από τότε που έχουν γίνει όλα αυτά. Δυσκολεύομαι. Οταν ήταν η 37χρονη μαζί μας νιώθαμε ασφαλείς, φρόντιζε για τα πάντα, νοίκια, ψώνια, γιατρούς» επεσήμανε, κάνοντας σαφές πως δεν ξέρει κάποιον γιατρό για να πάει πλην του 73χρονου γυναικολόγου φερόμενου ως εγκέφαλου που την παρακολουθούσε, ενώ δεν ξέρει καν τη δόση από τα σκευάσματα που λάμβανε, ούτε μπορεί να πει με σιγουριά αν ήταν φάρμακα ή βιταμίνες.

«Νόμιμη διαδικασία»

«Μου έδιναν χάπι για τις συσπάσεις, για να μην αποβάλω, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Δεν υπήρξε καμία κοινωνική μέριμνα. Είμαστε παρατημένες σαν τα σκυλιά. Ανησυχώ για εμένα αλλά και για τα τέσσερα παιδιά μου» εξήγησε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η διαδικασία έχει γίνει νόμιμα, αφού έχει υπογράψει τη δικαστική απόφαση και έχει γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού.

«Μας υποσχέθηκαν ότι θα μας προσέχουν, αλλά μόλις έγιναν αυτά μας παράτησαν. Περιμένω τον πατέρα, δεν το θέλω το παιδί αυτό. Πώς να το μεγαλώσω, αφού έχω τα δικά μου και ήδη περνάνε άσχημα» είπε. Με καταγωγή από τη Ρουμανία, η δεύτερη γυναίκα έχει έρθει από παιδί στην Ελλάδα με την οικογένειά της, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στο Λονδίνο. Είναι φίλη με την 37χρονη προφυλακισμένη και είχε έρθει στα Χανιά για να μπει στο πρόγραμμα. Ηταν ήδη στο παρελθόν δότρια ωαρίων, ενώ έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα.

«Η Π. έχει καλή καρδιά. Αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Τα είπαμε στην Αστυνομία αλλά δεν τα κατέγραψαν. Στην προανάκριση δεν υπήρχε μεταφραστής. Πολλά πράγματα μπήκαν που δεν τα είχαμε πει. Και υπογράψαμε στα ελληνικά, χωρίς να καταλαβαίνουμε τι γράφει. Ποτέ δεν μας έβαλε να κάνουμε κάτι με το ζόρι» επεσήμανε και συνέχισε:«Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που λένε για την 37χρονη. Είναι όλα ψέματα. Είναι μια γυναίκα καλή, ένας καλός άνθρωπος που του έχουν συμβεί κακά πράγματα. (…) Εμείς θα σταθούμε όλες στο πλευρό της».

Τέλος, η τρίτη γυναίκα, ηλικίας 22 ετών, που έχει ήδη ένα παιδί 5 ετών, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την 37χρονη προφυλακισμένη. «Είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν. Εξάλλου, αν υπήρχε κάτι που δεν μας άρεσε δεν θα το συνεχίζαμε. Θα έφευγα αν δεν μου άρεσε. Συμφώνησα και μου άρεσε. Ζούσαμε σε αυτό το ωραίο σπίτι, κάναμε βόλτες στο λιμάνι, πηγαίναμε σε κλαμπ» τόνισε η 22χρονη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα