Η «Espresso» πίσω από την καρέκλα του σκηνοθέτη στο σίριαλ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

«Ξάγρυπνοι» στα γυρίσματα

Πυρετός γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλος της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τους πρωταγωνιστές και το συνεργείο να μην… κοιμούνται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση!

Κυράνης (σκηνοθέτης), Κοτσαηλίδου

Με την πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ο φακός της «Espresso» βρέθηκε στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσουν τη δράση του νέου κύκλου της σειράς που καθήλωσε το κοινό, ταξιδεύοντας μάλιστα και στο εξωτερικό, στον διεθνή διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, διεκδικώντας βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες, τα οποία θα ανακοινωθούν 10 μέρες μετά την πρεμιέρα!

Το προαύλιο ενός σχολείου, λοιπόν, εκεί όπου ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θα γίνει μάρτυρας μιας άγριας δολοφονίας, το τμήμα της Ασφάλειας όπου δρουν οι αστυνομικοί της σειράς, καθώς και χώροι πανεπιστημίου είναι ορισμένα από τα σημεία όπου εκτυλίσσεται η πλοκή του νέου κύκλου της παραγωγής, η οποία επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

Ηλιάνα Γαϊτάνη, Δημήτρης Καπετανάκος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως καθηγητής Καλίρης, όπως διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι, έδινε τον καλύτερό του εαυτό, ακούραστος και με επαγγελματική ευσυνειδησία! Στον νέο κύκλο γίνεται ο φύλακας άγγελος των αδύναμων και κακοποιημένων, κουβαλώντας και ο ίδιος τα τραύματα από το περσινό μακελειό. Πρέπει να βοηθήσει την αυτοκαταστροφική κόρη του που δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του Στάθη, ενώ θα πρέπει να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, που είναι ύποπτος για φόνο.

Σπύρος Παπαδόπουλος, Πάνος Κατσιμπέρης (βοηθός σκηνοθέτη), Λήδα Ματσάγγου

Ηρεμη δύναμη

Μέσα σε όλα αυτά θα έχει μια νέα ερωτική σχέση με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα, την οποία υποδύεται η ήρεμη δύναμη των γυρισμάτων Τζένη Θεωνά, που τρέχει και δεν φτάνει, μια και από τη μια έχει τα γυρίσματα και από την άλλη το νοικοκυριό του γάμου της με τον Δήμο Αναστασιάδη και την ανατροφή του γιου τους!

Καλπακίδης, Καπετανάκος

Και τα υπόλοιπα όμως μέλη του καστ, ο Ευταξόπουλος (υποδύεται τον Στέλιο Κάσδαγλη που θα βρεθεί ξαφνικά ύποπτος για φόνο του νεανικού του έρωτα), η Ασημακοπούλου, η Κοτσαηλίδου, που φορά τη στολή της αστυνομικού Αννας Γραμμικού, η Μπαξεβάνη ως Μπετίνα Βορίδη, αλλά και οι Ισσαρης, Καλπακίδης (ο άλλοτε καφετζής των «Αγριων μελισσών» εδώ έχει σκοτεινό ρόλο), Ματσάγγου, Μεσαρίτη, Μαϊδάνογλου και Ντάρμας δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.