Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Σίσσυ Τουμάση για «Το προξενιό της Ιουλίας»: «Η Φιλιώ δεν είναι αυτό που δείχνει»

Της γυναίκας που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή της και της γυναίκας που η κοινωνία βάζει σε ένα μονοπάτι υπαγορεύοντάς της τις επιθυμίες της

Η δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και παρακολουθούμε τον τρόπο ζωής σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της κοινωνίας, τα ήθη και τα έθιμα με φόντο την ελληνική ύπαιθρο.

Η Σίσσυ Τουμάση υποδύεται τη Φιλιώ Στασινοπούλου, τη μεγάλη κόρη του διοικητή της Χωροφυλακής Λάρισας, Κωστή Στασινόπουλου. Είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κακομαθημένη από τη μητέρα της, που πιστεύει πως ό,τι θέλει μπορεί και να το έχει.

«Ερμηνεύω τη Φιλιώ, έναν χαρακτήρα που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει και παγιδεύεται μέσα σε μια ζωή που νόμιζε πως ήθελε», λέει η Σίσσυ για το ρόλο της. Και συνεχίζει «η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη μοίρα της γυναίκας.

Της γυναίκας που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή της και της γυναίκας που η κοινωνία βάζει σε ένα μονοπάτι υπαγορεύοντάς της τις επιθυμίες της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή σε αυτές τις γυναίκες που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τούς την πήραν και να διηγηθούμε την ιστορία τους». Όπως λέει αισθάνεται μεγάλη χαρά, τιμή και προσμονή για αυτή τη συνεργασία με τόσους υπέροχους συντελεστές.

Το σενάριο της σειράς, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός), υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λιλλύ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα