Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Η μαρτυρία του Αριστείδη με το κόκκινο μπλουζάκι που βρισκόταν δίπλα στον Κατσουρή τη στιγμή της μοιραίας επίθεσης

«Κροάτης μαχαίρωσε τον Μιχάλη»

Κομβικής σημασίας θεωρείται από τις Αρχές η αποκαλυπτική μαρτυρία του πολυσυζητημένου άνδρα με την κόκκινη μπλούζα, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή τη μοιραία νύχτα της 7ης Αυγούστου, καθώς με όσα είπε στην ανακρίτρια φέρεται ότι ενισχύει το σενάριο ο δολοφόνος του άτυχου 29χρονου να είναι Κροάτης χούλιγκαν!

Ο αδικοχαμένος οπαδός της ΑΕΚ

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας «κλειδί», ονόματι Αριστείδης, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα. Παράλληλα φέρεται ότι κατέθεσε ότι ένας εξ αυτών, ο οποίος έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσουρή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και ισχυρίστηκε ότι δεν κατάφερε να διακρίνει τον δράστη γιατί φορούσε κουκούλα και εκείνη τη στιγμή δεχόταν χτυπήματα με ρόπαλο, με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποστεί κατάγματα στο χέρι και το πόδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής έπεσε φωτοβολίδα δίπλα στον ίδιο και τον Μιχάλη, με αποτέλεσμα οι Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και εκείνοι να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν. Η κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που απεικονίζεται σε βίντεο. Γι’ αυτό στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν από την καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βιντεοληπτικό υλικό.

hooligans09081
Νεα Φιλαδελφεια

Στο μεταξύ, σοκάρει η αποκάλυψη ότι την ίδια τύχη με τον άτυχο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή λίγο έλειψε να έχει ένας 48χρονος, ο οποίος καταγγέλλει, μέσω του δικηγόρου του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, ότι δέχτηκε 25 ροπαλιές από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπροστά στα έντρομα μάτια του 11χρονου γιου του!

aek300831
Η στιγμή που ο Μιχάλης και ο Αριστείδης δέχονται επίθεση από τους Κροάτες

«Είναι 25 ροπαλιές από ρόπαλα του μπέιζμπολ, επανειλημμένα και δολοφονικά χτυπήματα. Αυτός ο άνθρωπος ζει από θαύμα. Θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος νεκρός. Ευτυχώς, σηκώθηκε τελευταία στιγμή. Η εικόνα τα λέει όλα. Είναι οι Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι ήρθαν με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία γνώριζε δύο ημέρες προτού εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια ότι έρχονται με απειλητικές και δολοφονικές διαθέσεις, με συνεργασία οπαδών άλλων ομάδων και δεν έκανε τίποτα» ανέφερε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

Ο αδικοχαμένος Κατσουρής

«Η κατηγορία με την οποία έχει χαρακτηρίσει η Δικαιοσύνη αυτό το αδίκημα είναι η εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι η ανθρωποκτονία από κοινού… Αν δεν βρεθεί ο δολοφόνος του άτυχου Μιχάλη και αυτοί που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον εντολέα μου θα κατηγορηθούν μόνο για εγκληματική οργάνωση. Μιλάμε για 6-7 χρόνια το μέγιστο στη φυλακή εάν δεν υπάρξει η αναστολή. Αν υπάρξει η αναστολή θα είναι ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...