Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ρένια Λουιζίδου: «Ο ρόλος μου στο “Φόνοι Στο Καμπαναριό” δεν μοιάζει με κανέναν άλλο που έχω κάνει»

«Σπάνια με ελκύουν οι ρόλοι με τους οποίους βρίσκω κοινά στοιχεία, συνήθως με γοητεύουν οι αντιθέσεις και με την αδερφή Αρσινόη έχουμε πολλές»

Η Ρένια Λουιζίδου αυτή η σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό» ενσαρκώνοντας την αρχιδιακόνισσα της μονής Αγίας Θεοδούλης, αδερφή Αρσινόη.

Η αδερφή Αρσινόη είναι παλαιών αρχών, αυστηρή με όλες τις αδερφές και πρωτίστως με τον εαυτό της, ισχυρογνώμων και παρορμητική, θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Χαρακτηριστικά που δεν έχουν καμία σχέση με την προσωπικότητα της Ρένιας Λουιζίδου και γι’ αυτό ακριβώς την γοήτευσε ο συγκεκριμένος ρόλος. «Σπάνια με ελκύουν οι ρόλοι με τους οποίους βρίσκω κοινά στοιχεία, συνήθως με γοητεύουν οι αντιθέσεις και με την αδερφή Αρσινόη έχουμε πολλές! Και μόνο το γεγονός ότι έχει επιλέξει τη μοναστική ζωή, θα ήταν αρκετό» δηλώνει η ίδια ενώ συμπληρώνει πως είναι «ένας ρόλος που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω κάνει στο παρελθόν».

Το γεγονός ότι τη σειρά Φόνοι Στο Καμπαναριό σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, λειτούργησε άκρως θετικά στο να αποδεχτεί το ρόλο η Ρένια Λουιζίδου καθώς όπως τονίζει «έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και εμπιστεύομαι απόλυτα τον τρόπο δουλειάς του και την αισθητική του».

Τι να περιμένει ο τηλεθεατής από τη σειρά; Σύμφωνα με την Ρένια Λουιζίδου «μια γνήσια κωμωδία που τόσο λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο τελευταία, με αστυνομική πλοκή, μυστήριο και πολύ πολύ γέλιο!».

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα