Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον 36χρονο που πέταξαν στη θάλασσα: «Ήταν δολοφονία»

«Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ότι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά που πνίγηκε όταν μέλη του πληρώματος πλοίου τον πέταξε στη θάλασσα.

«Εχθές το βράδυ πριν κοιμηθώ έπιασα το κινητό μου και αντίκρισα αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό βίντεο όπου δολοφονείται ένας συνάνθρωπός μας, γιατί ήταν δολοφονία, δεν έγινε κατά λάθος.

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πριν χρόνια στο Ρέθυμνο όπου εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε στο καράβι, ανεβήκαμε τελευταία στιγμή, μόνο που οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας τράβηξαν μέσα, δεν μας έσπρωξαν στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης που πέταξαν μέλη πληρώματος πλοίου στη θάλασσα και πνίγηκε

Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ότι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας; Αν είχε γυναίκα, αν είχε παιδιά, τη μάνα αυτού του ανθρώπου. Ως πότε ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, ούτε σε μυρμήγκια δεν φέρεσαι έτσι. Λένε μετά “κάνε παιδιά”. Γιατί να κάνω παιδί; Για να βασανίζεται για το υπόλοιπο της ζωής του; Για να έρθει κάποιος αύριο να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή είχε αυτή τη διάθεση;

Να θες να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στο γήπεδο και να χάνεις τη ζωή σου; Να σε σπρώχνουν στις προπέλες του πλοίου; Δεν υπάρχει όμως τιμωρία, γιατί αν υπήρχε τιμωρία δεν θα βλέπαμε τέτοια περιστατικά. Συγγνώμη για την πρωινή ένταση, αλλά ζω και εγώ σε αυτή την κοινωνία και προσπαθώ να απέχω γιατί πονάω με αυτά που βλέπω δίπλα μου και δεν θέλω να πονάω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...