Η αποκάλυψη του Φοίβου Δεληβοριά για την σημασία του επιθέτου του

Η σχέση που είχε ο παππούς του με τον Κολοκοτρώνη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην σημασία πίσω από το επίθετό του αλλά και στα επαγγελματικά του σχέδια.

«Λεγόμασταν Σταθόπουλοι, ο παππούς μου όμως ήταν ο ταχυδρόμος του Κολοκοτρώνη και μια μέρα του λέει “πήγαινε στο διπλανό χωριό να αφήσεις το γράμμα”. Μετά από μισή ώρα γύρισε και του είπε “εσύ τρέχεις σαν τον Δεληβοριά” και έτσι έμεινε. Δελής σημαίνει τρελός στα Τούρκικα» αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής για την σημασία που έχει το επίθετό του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πήρε τον λόγο για να αποκαλύψει και εκείνος το επίθετο της μητέρας του, το οποίο είναι «Γιουβαρλάκη» και τον τρόπο με τον οποίο βγήκε: «Είναι και αυτό παρατσούκλι γιατί ο προπάππους ήταν κοντός και παχύς σαν γιουβαρλάκι. Δεν είναι όμορφο και το άλλαξε».

Στην συνέχεια ο Φοίβος Δεληβοριάς αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στα επαγγελματικά του σχέδια: «Δεν έγινε κάτι με πίεση στη ζωή μου. Αν γινόμουν γνωστός πολύ γρήγορα θα αντιμετώπιζα προβλήματα γιατί ήμουν πολύ άφτιαχτος. Όταν μου ήρθε η πρόταση για την τηλεόραση ήμουν έτοιμος να το κάνω με δικούς μου όρους.

Στη τηλεόραση εκτίθεσαι πολύ περισσότερο. Ήταν εύκολα διαχειρίσιμο. Δεν με ενοχλεί η οποιαδήποτε κριτική. Κάποιες φορές σε πληγώνει κάτι αλλά περνάει. Επειδή αμέσως καταλαβαίνουν ότι οι προθέσεις μου είναι αγνές ειλικρινά δεν έχω ακούσει άσχημο όχι από άλλους καλλιτέχνες. Στην αρχή υπήρχαν άνθρωποι που φοβόντουσαν στην αρχή να κάνουμε κάτι μαζί αλλά μετά ήρθαν μόνοι τους. Ίσως ο τρόπος της προσέγγισης και η ευγένεια τους πείθει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον