Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Φιλοθέη Μωβ: «Η επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, διακόπηκε όταν με κλείδωσαν έξω από το σπίτι»

«Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»

Η Φιλοθέη Μωβ ήταν η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή. Πρόσφατα στη συναυλία αφιέρωμα σε εκείνον η σύζυγός του απουσίαζε.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία.

Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου… Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Έχει σήμερα σχέσεις με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή; «Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν «φεύγουν» οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα