Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

«Το 2000 έπαιρνα για την εκπομπή που έκανα 12.800 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι τρελά λεφτά»

«Τώρα τα παιδιά όμως παίρνουν από 400 ευρώ ημιαπασχόληση μέχρι 800 ευρώ. Είναι δύσκολο και σκληρό επάγγελμα»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στο ξεκίνημα αλλά και στο πικ της καριέρας του.

«Το 2000 έπαιρνα που έκανα την εκπομπή που κάνεις εσύ εδώ, έπαιρνα 12.800 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι τρελά λεφτά. Δεν στα χαρίζει κανείς. Τότε χρειαζόταν κλήρωση για να μπεις  σε διαφήμιση σε μία εκπομπή του Mega. Έτρεχε ο κόσμος να δώσει τα λεφτά του στο Mega. Τώρα τα παιδιά όμως παίρνουν από 400 ευρώ ημιαπασχόληση μέχρι 800 ευρώ. Είναι δύσκολο και σκληρό επάγγελμα», δήλωσε ο Γιάννης Πολίτης.

Ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Ένα δυνατό σοκ που πέρασα με την υγεία μου με έβαλε σε σκέψεις όχι να σταματήσω να δουλεύω, αλλά να κάνω λιγότερα. Ήταν σοβαρό θέμα υγείας. Μου δημιούργησε σε έναν λεμφαδένα μία αυτοάνοση κακοήθεια και χρειάστηκε να κάνω ένα βαρύ χειρουργείο στην Αμερική.
Πήγαν όλα πολύ καλά, όμως ήταν στο όριο. Σε check up σχολαστικής ρουτίνας ο γιατρός κάτι εντόπισε στο βάθος. Φοβήθηκα για τον πόνο που θα προκαλούσα στα παιδιά μου. Επειδή έχω νιώσει αυτόν τον πόνο κι έμεινα πολύ μικρός ορφανός.
Ευτυχώς γλίτωσα και γλίτωσαν κι αυτά από τον πόνο. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι έχω και πέρασαν ένα σοκ. Μου στάθηκαν πολύ, ήταν πολύ δυνατοί δίπλα μου. Είχα υποσχεθεί ότι όταν γίνω καλά, θα πάω στο χωριό μου να χορέψω τσάμικο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα