Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αφρικανική σκόνη και ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει επιδείνωση σε αρκετές περιοχές...

Ζώδια: Μάτια και στην πλάτη, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ εύκολη γι'αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

Νίκος Βέρτης: «Επειδή η γυναίκα μου θα μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;»

«Στις δηλώσεις μου δεν υποβίβασα τη γυναίκα, επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει»

Ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε μένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω ότι, επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;

Νίκος Βέρτης

Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό με κάνει κατώτερο; Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι. Πιστεύω όμως, με βοηθάει όμως η θρησκεία. Ο εγωισμός μας πολλές φορές μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό το πράγμα.

Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μία συναυλία και να έχει 100 ανθρώπους από κάτω και να περάσω μαγικά παρά σε μία με 100.000 ανθρώπους και να μην περάσω ωραία», δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».