«Παντρεύτηκα και σε 20 μέρες έφυγα, δεν ήταν σωστός άνθρωπος»

Γάμο express έκανε στο παρελθόν η καταξιωμένη ηθοποιός καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή της 20 ημέρες αφότου παντρεύτηκε τα μάζεψε και έφυγε.

«Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό για πρωινό και μετά ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρόνων είμαι και ούτε και με ενδιαφέρει, όσο είμαι είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Και πρόσθεσε: «Φοράω ψηλοτάκουνα από τα 13 μου, μου αρέσει πολύ. Είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη πάλι με ρωτούν “πως διατηρούμε έτσι” και αυτό που απαντώ είναι πως δεν κάνω τίποτα.

zozo_sapountzaki

Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν δεν είμαι με έναν σύντροφο, δεν νομίζω να μπορώ να είμαι μόνη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός». Και κλείνοντας δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι τον θάνατο αλλά ούτε τον φοβάμαι. Δεν θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...