Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο stalker των VIPs έβαλε στο μάτι και την Εμα Γουότσον

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Χτύπησε ξανά ο stalker των διασήμων, που τους κάνει τη ζωή κόλαση για να τον παντρευτούν. Αυτή τη φορά επέλεξε λαμπερή επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, άλλα άφησε πίσω του τη σταρ του Χόλιγουντ με την οποία είχε εμμονή για τουλάχιστον 10 χρόνια και στράφηκε σε νέο θύμα.

Ο 43χρονος Τσαντ Μάικλ Μπούστο εισέβαλε στον χώρο της επίδειξης ψάχνοντας για την Εμα Γουότσον, σύμφωνα με το TMZ. «Θέλω να παντρευτώ την Εμα Γουότσον. Αφήστε με να μιλήσω στην Εμα Γουότσον. Αφήστε με να βγάλω φωτογραφία με την Εμα Γουότσον» φώναζε προς τα μοντέλα και τις ηθοποιούς που συναντούσε. Κατάφερε, δε, να εισβάλει στο καμαρίνι της 33χρονης πρωταγωνίστριας των ταινιών «Χάρι Πότερ». Δεν έγινε γνωστό αν η Γουότσον βρισκόταν στο καμαρίνι της την ώρα της εισβολής του stalker, πάντως πολύ γρήγορα αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Μπούστο, ειδοποιημένοι από το προσωπικό ασφαλείας.

Ο Μπούστο είναι γνωστός στις Αρχές, και όχι μόνο, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα, στα τέλη του Αυγούστου, είχε συλληφθεί ενώ προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι της 48χρονης Ντρου Μπάριμπορ στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης. Η εμμονή μαζί της είχε αρχίσει περίπου πριν από 10 χρόνια, όταν σε δημόσια εκδήλωση την πλησίασε φωνάζοντάς της ότι ήθελε να τα φτιάξουν.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα