Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες, που τις έχετε ήδη βαρεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκες καταστάσεις στον συναισθηματικό τομέα σας, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις που απαιτούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν διανύετε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά θέματά σας όσο και στα προσωπικά σας είναι υπαρκτή. Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας, μέχρι να πέσουν τα εμπόδια, και μη σας πιάνει πείσμα και απελπισία επειδή δεν γίνονται αυτά που θέλετε. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιον φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες σάς δυσκολεύουν. Κάντε πράξη τα πιο τρελά όνειρά σας με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική ζωή σας, μην το λέτε, απλά αλλάξτε την.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη, πολέμους και ρήξεις στις προσωπικές υποθέσεις σας κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα. Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό περιβάλλον σας να σας πνίγει, όσο κι αν τους αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέζετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν θέλετε να δημιουργηθούν αντιδράσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά δεν θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατασταλάξτε σε καινούργιες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα προτού ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εμπλουτίστε την ερωτική ζωή σας με εκπλήξεις και απολαύστε την.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...