Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν με αφορά που ασχολούνται με τα προσωπικά μου, δεν κρύβω κάτι»

«Είναι η οικογένειά μου στον Βόλο. Υπάρχει μεγάλο πλήγμα. Πληρώνουμε το τίμημα όλης της ανθρωπότητας»

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το ρόλο του στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», για τη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση και για τις καταστροφές στο Βόλο που μένει η οικογένειά του.

«Δουλεύουμε καθημερινά, είναι σκληρή δουλειά. Παραθέτουμε το νευρικό μας σύστημα και μοιραζόμαστε καταστάσεις με τον κόσμο. Ο ρόλος του Ντίνου ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ και για το κανάλι και για την παραγωγή, για τις συνθήκες τις οποίες εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, το οποίο έχω αγαπήσει πολύ και νομίζω κι αυτό μου αποκαλύπτεται καθημερινά. Ναι, νομίζω ότι του ξυπνάει ίσως τον έρωτα που άφησε, που έχασε, ίσως που παρέδωσε και του ξυπνάνε μνήμες, προφανώς και ο εγωισμός του».

Όσο για την καθημερινότητά του και τη προσωπική του ζωή ανέφερε: «Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε.

Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο. Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δεν με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Βόλο. «Είναι η οικογένειά μου στον Βόλο. Υπάρχει μεγάλο πλήγμα. Όλο το Πήλιο έχει καταστραφεί. Πληρώνουμε το τίμημα όλης της ανθρωπότητας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα